Tastatura wireless ASUS ROG Falchion Cherry MX Red Mecanica, RGB LED, USB, Black

Disponibilitate: Stoc producator - 31 buc
Termen livrare: 24 - 48 ore
Opinia cumparatorilor:
(0 review)
  • Producator: Asus
  • Garantie: 24 luni
  • Cod produs:
  • Puteti comanda acest produs:
  • Online
  • La telefon: 0372.030.470
Cards
Pret:
85724 ron
Nu esti hotarat ?

DESCRIERE PRODUS

Tastatură gaming mecanică wireless ROG Falchion, format 65%, 68 de taste, RGB, switch-uri Cherry MX Red, panou tactil interactiv, capac pentru tastatură, autonomie baterie de până la 450 de ore,  iluminare Aura SyncAranjamentul compact 65% încorporează cu măiestrie tastele direcționale și de navigație într-un cadrul de tastatură de 60 %

Panoul tactil interactiv facilitează ajustarea și personalizarea controalelor

Conectivitatea dual-mod prin cablu USB și radio în gama de frecvențe de 2,4 GHz și 1 ms, precum și cele până la 450 de ore de autonomie a bateriei* oferă performanțe stabile și de lungă durată (*cu iluminarea RGB oprită)

Taste rezistente ROG PBT cu tehnologie de fabricație doubleshot

Capac inovator pentru tastatură care oferă protecție la transport

Prima tastatură ROG care este echipată cu Aura Sync wireless cu iluminare RGB per-tastă

Comutatoare mecanice RGB de fabricație germană Cherry MX pentru intrare precisă cu feedback tactil

COMPACTĂ, FĂRĂ COMPROMISURI

ROG Falchion este o tastatură mecanică wireless în format 65 % proiectată să schimbe modul în care te joci. Are un panou tactil interactiv și un inovator capac cu funcție dublă, fiind prima tastatură ROG cu iluminare RGB Aura Sync wireless. Tastele doubleshot sunt fabricate din materialul rezistent ROG tereftalat de polibutilenă (PBT), iar comutatoarele sunt de fabricație germană, modelul RGB Cherry MX, care permit apăsări precise, cu o senzație tactilă. ROG Falchion utilizează o conexiune radio în gama de frecvențe de 2,4 GHz, din clasa de gaming, cu o rată de raportare de 1 ms și oferă până la 450 de ore de funcționare la un plin de baterie.

FORMAT 65% PENTRU O CONSTRUCȚIE MINIMALISTĂ

Echipa ROG a intenționat să creeze o tastatură compactă fără compromisuri, încorporând cu măiestrie tatele direcționale și cele de navigație într-un format de tastatură 65%. Iar la o lungime de doar 306 mm, ROG Falchion este aproape la fel de mare ca o tastatură 60%. Oferă toate funcțiile unei tastaturi normale fără să ocupe prea mult spațiu pe birou.

PANOU TACTIL INTERACTIV

Un inovator panou tactil a fost montat pe latura din stânga a lui ROG Falchion permițând ajustarea comodă a volumului sau crearea de scurtături pentru comutarea aplicațiilor sau pentru copiere și lipire. De asemenea, poate fi programat pentru utilizarea drept tastă macro, pentru controale mai intuitive pentru jocuri.

CONECTIVITATE ÎN MOD DUAL ȘI AUTONOMIE A BATERIEI DE PÂNĂ LA 450 DE ORE

O conexiune radio în banda de 2,4 GHz cu latență aproape zero și până la 450 de ore de autonomie a bateriei * oferă gamerilor stabilitatea și longevitatea de care au nevoie pentru cea mai bună experiență de gaming. Poate fi folosită, de asemenea, și în modul USB cu fir.*Durata de viață a bateriei poate varia în funcție de modul de utilizare

TASTE DOUBLESHOT REZISTENTE DIN PBT

Tastele ROG PBT Doubleshot oferă o senzație premium unică și oferă, de asemenea, durabilitate pe termen lung. Designul tastelor a fost optimizat cu o înălțime medie și o tulpina mai scurtă, pentru a evita clătinarea tastelor și a oferi o experiență de utilizare mai confortabilă. Procesul precis de turnare double-shot are drept rezultat taste translucide* care au inscripții ROG perfecte și un aspect unic, conferindu-i lui ROG Falchion o iluminare consistentă și un aspect care este inconfundabil ROG.

*Materialul tastelor poate varia în funcție de regiune. Instrumentul de scoatere a tastelor nu este inclus.

CAPAC DE POLICARBONAT PENTRU TASTATURĂ

Capacul transparent din policarbonat al tastaturii oferă o protecție superbă atunci când tastatura este stocată undeva sau este transportată la vreo petrecere LAN. Capacul poate fi amplasat și sub tastatură în timpul funcționării, pentru a da un aspect difuz iluminării RGB de la baza tastelor.

ILUMINARE RGB WIRELESS AURA SYNC PER-TASTĂ

ROG Falchion este prima tastatură care este dotata cu iluminare RGB wireless Aura Sync. Cu iluminarea RGB Aura Sync ai la dispoziție întregul spectru de culori și o gamă de efecte dinamice, așa că poți crea o tastatură care va fi cu adevărat a ta. Personalizează și strălucește în stilul tău, wireless. Notă: Sincronizarea iluminării între mouse-urile și tastaturile ROG este activată și controlată prin  software-ul Armoury Crate, în vreme ce sincronizarea cu alte componente este activată și controlată prin software-ul ASUS Aura Sync.

COMUTATOARE RGBCHERRY MX

ROG Falchion utilizează comutatoare RGB Cherry MX pentru a oferi senzația mecanică precisă preferată de gameri și de entuziaști. Comutatoarele premium de fabricație germană sunt renumite pentru acționarea lor optimă și sensibilitatea oferita la fiecare apăsare de tastă.

ARMOURY CRATE

Armoury Crate este un utilitar software proiectat pentru a-ți oferi un control centralizat al produselor de gaming suportate, facilitând reglarea aspectului și senzației oferite de sistemul tău. Dintr-o singură interfață intuitivă, Armoury Crate îți permite să personalizezi cu ușurință iluminarea și efectele RGB pentru dispozitivele compatibile și să le sincronizezi cu Aura Sync pentru a crea o schemă de iluminare unică pentru tot sistemul tău. Armoury Crate îți permite, de asemenea, să personalizezi profilurile de utilizare, să mapezi taste, să înregistrezi macro-uri, și chiar și să monitorizezi statisticile hardware ale sistemului în timp ce te joci.

ÎNCĂRCARE RAPIDĂ

O încărcare timp de 30 de minute îți oferă până la 32 de ore de joc cu iluminarea RGB oprită.

MEMORIE INTERNĂ

Salvează până la șase profiluri, inclusiv până la cinci scheme personalizate și folosește-le oricând, oriunde.

100% ANTI-GHOSTING ȘI N-KEY ROLLOVER

Fiecare apăsare de tastă este înregistrată cu precizie și fără greș, indiferent cât de rapid tastezi.

DEZACTIVARE PANOU TACTIL ȘI TASTĂ WINDOWS

Dezactivează panoul tactil și tasta Windows cu o singură apăsare, pentru a nu fi deranjat de nimic în jocuri.

DEZACTIVARE TASTE FUNCȚIONALE

Comută între modurile de intrare Number sau Function (Fn) pentru a schimba cu ușurință modurile pentru diferite scenarii de utilizare.

ÎNREGISTRĂRI MACRO RAPIDE

Înregistrează rapid macro-uri și mapează-le pe tastele complet programabile.

O PRIVIRE MAI ATENTĂ ASUPRA ROG FALCHION

Află mai multe despre ROG Falchion, inclusiv cum să comuți între tastele funcționale și cele numerice, cum să înregistrezi macro-uri și să personalizezi comenzile panoului tactil și multe altele.

Specificatii produs

  • Kit

    Kit
    Nu
  • Tastatura

    Recomandat
    Gaming
    Format
    Mini
    Tehnologie
    Cu fir
    Fara fir
    Interfata tastatura
    USB
    Frecventa
    2.4 GHz
    Taste numerice
    Nu
    Numar taste
    68
    Tastatura mecanica
    Da
    Taste macro
    Da
    Iluminata
    Da
    LED
    RGB
    Switch
    Cherry MX Red
    Caracteristici
    Autonomie baterie de pana la 450 de ore
    Panou tactil interactiv
    Dimensiuni
    305 x 101 x 38.5 mm
    Greutate
    520 g
    Culoare
    Negru
  • Acest produs nu are review-uri.
  • Cum notati acest produs ?
    Acordati numarul de stele corespunzator parerii dumneavoastra despre produs, urmarind explicatia din partea dreapta.
    • Excelent
      5 / 5
    • Reusit
      4 / 5
    • Mediu
      3 / 5
    • Convenabil
      2 / 5
    • Slab
      1 / 5
    *
    *
    *
    *

Ultimele produse vizitate