Tastatura Asus RA02 TUF GAMING K5, RGB LED, USB, Black

Disponibilitate: Lipsa stoc
Termen livrare: Intreaba
Opinia cumparatorilor:
(0 review)
  • Producator: Asus
  • Garantie: 24 luni
  • Cod produs:
  • Puteti comanda acest produs:
  • Online
  • La telefon: 0372.030.470
Cards
Pret:
39310 ron
Nu esti hotarat ?

DESCRIERE PRODUS

Tastatura Gaming Asus TUF K5
 


TUF Gaming K5
Tastatura TUF Gaming K5 ofera performante fara compromis si o durabilitate de exceptie. Echipata cu contacte TUF Gaming Mech-Brane - concepute sa furnizeze un raspuns tactil ferm la fiecare apasare - tastatura este gata sa ofere o experienta cu totul noua in joc. Contactele sunt montate intr-un cadru rezistent la varsarile accidentale de lichide, intarit cu un strat special de acoperire, certificat pentru utilizarea intensiva. K5 dispune, de asemenea, de iluminarea Aura Sync RGB pentru un stil personalizat, taste media dedicate pozitionate in partea stanga pentru un acces facil si un suport ergonomic integrat pentru un confort extins.
 



TUF GAMING
CONTACTE MECH-BRANE

Combinand aspectele apreciate atat ale contactelor mecanice, cat si ale celor cu membrana, TUF Gaming K5 este primul model cu contacte Mech-Brane, ce ofera o noua senzatie in gaming: raspuns clar, clicK tactil alaturi de o atingere amortizata si silentioasa. Tastele cu o inaltime completa si o cursa de 3.7 mm ofera actionari rapide si sensibile. Tehnologia anti-ghosting si acceptarea a pana la 24 de apasari simultane asigura faptul ca actiunile sunt corect preluate.
 


STRAT DE PROTECTIE SPECIAL CU REZISTENTA LA VARSAREA DE LICHIDE
La interior si la exterior, TUF Gaming K5 este construita pentru ani de functionare in prima linie. Carcasa sa exterioara are o acoperire speciala, intarita pentru a rezista unui set de peste 10 teste riguroase de abraziune, frecare si transpiratie. Rezistenta la varsarea de lichide, de pana la 60ml, asigura faptul ca accidentele cu pahare sau cani nu vor stopa actiunea.
 


ILUMINARE AURA SYNC RGB
Aura Sync ofera libertatea de a personaliza tastatura TUF Gaming K5 pe cinci zone individuale, utilizand intregul spectru de culori si numeroase efecte luminoase. Tastele au caractere mari ce permit trecerea unei cantitati insemnate de lumina, astfel ca fiecare caracter este luminos si usor de identificat. Iar iluminarea este simplu de sincronizat cu ecosistemul extins Aura Sync, deci este floare la ureche sa creati un mediu de jos unic.
 


SUPORT ERGONOMIC PENTRU INCHEIETURA SI PICIORUSE AJUSTABILE
Avand picioruse ajustabile ce ofera doua pozitii si o zona de sprijin integrata pentru incheietura, TUF Gaming K5 este proiectata ergonomic pentru confortul optim.
 


PROGRAMABILA COMPLET CU MEMORIE INTEGRATA
TUF Gaming K5 dispune de taste complet programabile cu inregistrarea comenzilor macro din mers, astfel ca puteti configura tastatura pentru propriul stil de joc. Memoria integrata va permite sa luati cu voi tastatura astfel ca veti beneficia de setarile personale oriunde v-ati afla.

Specificatii produs

  • Tastatura

    Recomandat
    Gaming
    Format
    Standard
    Tehnologie
    Cu fir
    Interfata tastatura
    USB
    Taste numerice
    Da
    Tastatura mecanica
    Da
    Taste macro
    Da
    Iluminata
    Da
    LED
    RGB
    Switch
    Mech-Brane
    Palm rest
    Fix
    Dimensiuni
    460 x 218 x 40 mm
    Greutate
    1.05 kg
    Culoare
    Negru
  • Acest produs nu are review-uri.
  • Cum notati acest produs ?
    Acordati numarul de stele corespunzator parerii dumneavoastra despre produs, urmarind explicatia din partea dreapta.
    • Excelent
      5 / 5
    • Reusit
      4 / 5
    • Mediu
      3 / 5
    • Convenabil
      2 / 5
    • Slab
      1 / 5
    *
    *
    *
    *

Ultimele produse vizitate