Stabilizator DJI Ronin 2 Professional Combo, Black

Disponibilitate: Stoc producator - 1 buc
Termen livrare: 24 - 48 ore
Opinia cumparatorilor:
(0 review)
 • Producator: DJI
 • Garantie: 24 luni
 • Cod produs:
 • Puteti comanda acest produs:
 • Online
 • La telefon: 0372.030.470
Cards
Pret:
38.26798 ron
Nu esti hotarat ?

DESCRIERE PRODUS

Ronin 2 de la DJI este continuarea revolutionarului Ronin cu gimbal. Noua versiune implementeaza cele mai recente realizari tehnologice si mareste confortul si versatilitatea muncii cu gimbal. Motoarele imbunatatite cu cuplu mare permit instalarea mai multor camere diferite si sunt capabile sa reziste la suprasarcini mari (care apar in timpul condusului extrem) si vanturi puternice. In plus, Ronin 2 foloseste acum aceleasi baterii ca si Inspire 2.

Ronin 2 va stabiliza camera fara probleme. Camerele acceptate sunt RED Dragon, ARRI Alexa Mini, Black Magic Ursa Mini, Canon C300, Sony FS7 si multe altele.*
Motoarele stabilizatorului profesional Ronin 2 sunt chiar de opt ori mai puternice decat in versiunile anterioare ale camerei. Gimbalul este capabil sa stabilizeze perfect camera cu o greutate de pana la 13,6 kg pentru vanturi peste 120 km/h. Cu aceasta putere, camera mentine o precizie unghiulara incredibila de 0,02°.

Manerul permite lui Ronin 2 sa stea singur si poate fi indepartat cu usurinta daca partea inferioara a manerului nu este necesara. Ronin 2 are, de asemenea, compatibilitate extinsa cu UAV-uri, masini, macarale si diverse sisteme de transport prin cablu, steadicam etc.

Cu functia de Enhanced Intelligence se pot obtine fotografii care ar fi avut nevoie candva de expertiza specializata sau de echipamente suplimentare, de la controlul total al fluiditatii pana la functii inteligente orientate spre studio. Caracteristicile Enhanced Intelligence includ moduri Panorama, Time-Lapse si CamAnchor.

Hub-ul de alimentare Ronin permite ca accesoriile esentiale, cum ar fi DJI Focus si sistemele de transmisie video wireless, sa fie alimentate de bateria Ronin 2, precum si sa comunice cu controlerul gimbalului.

GPS-ul incorporat ofera informatii esentiale pentru acceleratia si viteza gimbalului, care sunt esentiale pentru mentinerea pozitiei camerei si a nivelului orizontului atunci cand se deplaseaza la viteze mari in timp ce este montat pe un vehicul sau pe drona.

Doua baterii pe Ronin 2 si capacitatea de a rula doar cu una, permit incarcarea si schimbarea bateriilor fara a intrerupe o fotografiere. Robuste si rezistente in conditii meteorologice extreme, bateriile cu autoincalzire Ronin 2 asigura o putere de iesire stabila pentru performante ridicate la temperaturi de pana la -20°C si medii cu caldura ridicata de pana la 50°C. Bateriile duble capabile sa functioneze simultan si independent ofera o redundanta completa, mentinand filmarea.

*Ronin 2 accepta o gama larga de camere, de la DSLR la camere de cinema, chiar si cu lentile de inalta calitate si alte accesorii montate. Configuratiile compatibile ale camerei / obiectivului includ:

Camere Lentile
RED DRAGON:Angenieux Optimo Anamorphic 6-152 A-2S; ARRIMaster Prime lenses up to 150mm; ARRIMaster Anamorphic lens; Canon CN7x17 KAS S 17-120mm T2.95
ARRI ALEXA Mini:Angenieux Optimo Anamorphic 6-152 A-2S; ARRI Master Prime lenses up to 150mm; ARRI Master Anamorphic lens; Canon CN7x17 KAS S 17-120mm T2.95
Blackmagic URSA Mini:Angenieux Optimo Anamorphic 6-152 A-2S; ARRI Master Prime lenses up to 150mm; Fujinon ZK19-90mm T2.9; Canon CN7x17 KAS S 17-120mm T2.95
Canon C300:Canon CN7x17 KAS S 17-120mm T2.95; Canon CN-E Prime lenses; Canon EF lenses up to 400mm; Zeiss Compact Zoom lenses
Sony FS7:Sony CineAlta 4K lens series; E-Mount lenses; ARRI Ultra Prime lenses; A-Mount lenses up to 300mm f/2.8G II

Aplicatie compatibila

Interfata aplicatiei Dji Ronin a fost conceputa pentru a obtine rezultate impresionante de filmare cu DJI RS 2, DJI RSC 2, Ronin-S si Ronin-SC.

Specificatii produs

 • Caracteristici generale

  Accesoriu pentru
  Camera video
  Tip accesoriu
  Stabilizator
  Caracteristici
  Moduri de operare: Underslung Mode; Upright Mode; Briefcase Mode; Handheld, Car Mount, Aerial & Tripod Mode
  Moduri ale axei: 3 axe; pan-lock
  Modul IMU, independent
  Procesor ARM avansat DJI pe 32 de biti
  Motoare DJI Gimbal Drive specializate cu codificatoare
  Sistem de baterii duble
  Modul Bluetooth
  Receptor D-Bus
  Receptor 2,4 GHz/5,8 GHz
  Senzori de temperatura
  Display
  GPS
  Conexiune USB Type C
  Inel glisant pentru putere si semnal video
  Compatibilitate
  RED Dragon, ARRI Alexa Mini, Black Magic Ursa Mini, Canon C300, Sony FS7 si multe altele
  Culoare
  Negru
  Dimensiuni
  Cu cadru atasat: 630 mm x 416 mm x 720 mm
  Fara cadru: 350 mm x 416 mm x 530 mm
  Greutate
  Cu cadru atasat: 6.3 kg
  Fara cadru: 5 kg
 • Acest produs nu are review-uri.
 • Cum notati acest produs ?
  Acordati numarul de stele corespunzator parerii dumneavoastra despre produs, urmarind explicatia din partea dreapta.
  • Excelent
   5 / 5
  • Reusit
   4 / 5
  • Mediu
   3 / 5
  • Convenabil
   2 / 5
  • Slab
   1 / 5
  *
  *
  *
  *

Ultimele produse vizitate