SmartWatch Huawei Watch Fit B09, 1.64inch, curea silicon, Sakura Pink

Disponibilitate: Lipsa stoc
Termen livrare: Intreaba
Opinia cumparatorilor:
(0 review)
  • Producator: HUAWEI
  • Garantie: 24 luni
  • Cod produs:
  • Puteti comanda acest produs:
  • Online
  • La telefon: 0372.030.470
Cards
Pret:
45684 ron
Nu esti hotarat ?

DESCRIERE PRODUS

HUAWEI Watch Fit

Ai mai multe posibilitati direct de la incheietura mainii tale

HUAWEI Watch Fit este dotat cu un display dreptunghiular AMOLED superb cu diagonala de 1.64" si rezolutie HD+ 280 x 456. Este pregatit sa-ti ofere o experienta de vizualizare ultra-clara, pe un ecran lat. Nu-ti fa griji de lumina soarelui datorita functiei de asjutare automata a luminozitatii. Exprima-ti stilul personal si starea de spirit zi de zi cu cele sase fete de ceas tip Always-On Display.

Refresh style zi de zi

In fiecare zi poti sa-ti personalizezi tema pentru a se potrivi stilului tau cu fete de ceas de culori diferite. De asemenea, poti sa alegi alte fete de ceas incredibile din Watch Face Store. In plus, personalizeaza propria ta fata de ceas folosind orice fotografie din telefonul tau.

Personalizat pentru tine

Personalizeaza-ti functiile importante de pe fata ceasului cu usurinta. Cele de care esti interesat le poti selecta in mod liber si le poti pozitiona conforma preferintelor de vizualizare.

Alege stilul tau

Textura cu suprafata mata a ramei ceasului se potriveste perfect curelelor de ceas colorate si delicate, oferind un design premium si robust. Cu HUAWEI Watch Fit vei avea in permanenta un aspect sofisticat si modern.

Usor si autonomie mare

HUAWEI Watch Fit este incredibil de usor si subtire, are doar 21 de grame si va ofera o performanta imbunatatita a bateriei. Este dotat cu arhitectura de tip dual chipset si algoritmi de economisire a energiei, ceea ce-l duce pana la 10 zile autonomie. Iar incarcarea rapida te ajuta cand te grabesti, in doar 5 minute oferind o autonomie de o zi intreaga. Este partenerul tau perfect zi de zi.

Un antrenor personal direct la incheietura mainii

HUAWEI Watch Fit te ajuta sa te antrenezi, fara sa mai cauti videoclipuri demonstrative pentru exercitii fizice. Ai la dispozitie 12 tipuri de exercitii fizice rapide animate, cum ar fi: Exercise at Work, Full-Body Stretch, Ab ripper, inclusiv 44 demonstratii de miscari standard. Bucura-te din plin de timpul tau liber, de pauzele de cafea sau de perioadele de leneveala din weekend, folosind acest ceas inteligent pentru a te mentine in forma fizica buna.

96 de moduri pentru activitati fizice

Cu HUAWEI Watch Fit ai statistici precise si in timp real pentru 11 moduri de activitati sportive profesionale, printre care atletism, inot si ciclism. Iar cele 85 de moduri personalizate pentru exerccitii fizice te ajuta sa-ti valorifici potentialul, chiar daca esti pasionat de yoga sau antrenament de mare intensitate pe intervale. In tot acest timp, HUAWEI Watch Fit iti monitorizeaza in timp real ritmul cardiac, consumul de calorii si durata antrenamentului.

In ritmul tau

HUAWEI Watch Fit are GPS integrat, rezistenta la apa 5ATM, algoritm pentru ritm cardiac asistat de AI si senzori inovatori, perfect pentru toate tipurile de exercitii fizice pe care le practici. Astfel ca te antrenezi mai bine prin furnizarea in timp real de indicatori, de evaluari stiintifice cu privire la efectele antrenamentului, precum si indrumari de specialitate.

Un partener de antrenamente inteligent

HUAWEI Watch Fit poate detecta momentul de incepere al unui antrenament, poate recunoaste tipul exercitiilor fizice si iti reaminteste sa initiezi functia de monitorizare. Chiar daca inoti sau alergi, HUAWEI Watch Fit poate monitoriza cu exactitate datele de care ai nevoie. Dupa finalizarea antrenamentului, poti vedea in aplicatia HUAWEI Health App detalii suplimentare cu privire la statistici, analize profesioniste si indrumari de specialitate.

HUAWEI Watch Fit te motiveaza

HUAWEI Watch Fit iti urmareste progresul intreaga zi, iti aminteste sa te ridici in picioare din cand in cand, atunci cand stai jos o perioada mare de timp. In trei cercuri colorate, ceasul inregistreaza numarul de pasi pe care ii parcurgi zilnic, orele active si intervalele de timp in care realizezi activitati de intensitate medie sau de mare intensitate, oferindu-ti un sentiment de implinire la finalizarea acestora.

Monitorizarea ritmului cardiac 24/7

Tehnologia HUAWEI TruSeen 4.0 impreuna cu senzorul de ritm cardiac iti monitorizeaza in permanenta si cu acuratete ritmul cardiac, chiar si atunci cand dormi. De asemenea, poate detecta in timp util daca ritmul tau cardiac depaseste limitele normale si iti transmite un memento cu informatii utile pentru a-ti proteja sanatatea.

Detectarea saturatiei oxigenului in sange

Nivelurile foarte scazute de saturatie a oxigenului in sange (SpO2) pot cauza probleme de sanatate. HUAWEI Watch Fit poate detecta SpO2 cu o simpla atingere. In numai cateva secunde, ceasul iti va arata cu precizie datele detectate si iti va oferi un punct de reper in functie de care sa te ingrijesti de propria sanatate.

Pregateste-te pentru zilele speciale

Foloseste acest ceas inteligent pentru a tine evidenta ciclului menstrual si pentru a estima momentul ovulatiei. HUAWEI Watch Fit iti poate trimite memento-uri pe baza evidentelor pe care le tii, ajutandu-te sa te pregatesti pentru zilele speciale.

Monitorizarea somnului

HUAWEI TruSleep 2.0 iti poate monitoriza somnul, impreuna cu senzorul de ritm cardiac. Astfel ca iti poate inregistra cu precizie starea de somn si poate analiza calitatea somnului tau, oferindu-ti peste 200 de sfaturi stiintifice pentru imbunatatirea somnului.

Fara stres

Tehnologia TruRelax de la HUAWEI si algoritmul de monitorizare a starii de stres pe durata intregii zile, pot monitoriza nivelul tau de stres pentru a identifica daca te simti incordat. Pentru a te detensiona atunci cand esti stresat, incearca sa urmezi exercitiile de respiratie conform indrumarilor.


Specificatii produs

  • General

    Stil
    Casual/Sport
    Material Cadran
    Polimer
    Culoare cadran
    Auriu
    Forma cadran
    Dreptunghiular
    Material Bratara
    Silicon
    Culoare bratara
    Roz
    Dimensiune
    46 x 30 mm
    Grosime
    10.7 mm
    Greutate
    34g
    Waterproof
    Da
    5 atm
    Altele
    Latime bratara: 20 mm
    Circumferinta 130-210 mm
  • Ecran

    Tip ecran
    AMOLED
    Dimensiune ecran
    1.64 inch
    Rezolutie ecran
    280 x 456 pixeli
    Densitate
    326 ppi
    Touchscreen
    Da
    Display
    Digital
    Numar Culori
    16.7 Milioane
  • Memorie

    Memorie interna
    4 GB
  • Conexiuni

    Bluetooth
    5.0
    GPS
    Da
    Slot SIM
    Nu
  • Multimedia

    Apeluri
    Da, raspunde/respinge apel
    Notificari
    Pasi
    Monitorizare ritm cardiac
    Reminder
    Functii
    Alarma
    Alerte calendar
    Somn
    Inot
    Alergare
    Ciclism
  • Senzori

    Accelerometru
    Da
    Giroscop
    Da
    Lumina ambientala
    Da
    Pulsoximetru SpO2
    Da
    Ritm cardiac
    Da
  • Sistem De Operare

    Sistem De Operare
    Proprietary
  • Compatibilitate

    Compatibilitate Sisteme de Operare
    iOS 9.0+
    Android 5.0+
    Compatibilitate Smartphone
    Universal
  • Acumulator

    Tip
    Li-Ion
    Capacitate
    180 mAh
    Autonomie
    Utilizare tipica: 10 zile
    Utilizare grea: 7 zile
    Mod GPS: 12 ore
    Altele
    Tip incarcare: Magnetic
  • Acest produs nu are review-uri.
  • Cum notati acest produs ?
    Acordati numarul de stele corespunzator parerii dumneavoastra despre produs, urmarind explicatia din partea dreapta.
    • Excelent
      5 / 5
    • Reusit
      4 / 5
    • Mediu
      3 / 5
    • Convenabil
      2 / 5
    • Slab
      1 / 5
    *
    *
    *
    *

Ultimele produse vizitate