Printeaza

Router wireless portabil TP-LINK TL-MR3020, 1x LAN

Disponibilitate: Stoc magazin - 1 buc
Disponibilitate: Stoc distribuitor - 20 buc
Termen livrare: 24 - 48 ore
Opinia cumparatorilor:
(0 review)
Pret vechi:
12406 ron
 • Producator: TP-LINK
 • Garantie: 24 luni
 • Cod produs:
 • Puteti comanda acest produs:
 • Online
 • La telefon: 0372.030.470
Cards

DESCRIERE PRODUS

Router Wireless 3G 150Mbps, portabil, TP-LINK "TL-MR3020" TL-MR3020

 

Ce face acest produs

Impartaseste libertatea 3G! Alimentat de la laptop sau de la adaptorul de alimentare, TL-MR3020 permite utilizatorilor sa partajeze cu usurinta o conexiune mobila 3G/3.75G cu familia si prietenii in tren, in camping, la hotel, aproape oriunde exista acoperire 3G/ 3.75G. Conectand un modem USB 3G la router, se creeaza instantaneu un hotspot Wi-Fi 3G.

 

Design pentru calatorii si port mini USB

Acest router este remarcabil datorita designului pentru calatorii si port-ului mini USB, care poate fi conectat la un laptop sau la adaptorul de alimentare pentru a fi utilizat ca sursa de alimentare. Atat timp cat aveti laptopul cu dvs., TL-MR3020 poate fi alimentat, o retea wireless fiind automat creata pentru partajarea conexiunii cu dispozitive ca iPad™, iTouche™, telefoane Android™, e-readere Kindle™, si o intreaga serie de alte dispozitive echipate cu Wi-Fi.

 

Teste pe teren – compatibilitate ridicata

Compatibilitatea este cel mai important aspect de luat in considerare la achizitionarea unui dispozitiv 3G. Pentru a asigura cea mai buna compatibilitate intre routere si modemurile folosite cu acestea, TP-LINK s-a asigurat ca routerele 3G sunt compatibile cu dispozitivele furnizorilor de internet din zonele de comercializare. Avem echipe peste tot in lume care testeaza permanent routerele noastre in regiuni noi si cu modemuri noi pentru a asigura increderea utilizatorilor ca routerele vor functiona fara probleme in zona in care lucreaza si locuiesc.

 

Configurare rapida a securitatii

Datorita butonului de configurare a securitatii TL-MR3020 permite utilizatorilor sa configureze instantaneu securitatea prin simpla apasare a butonului WPS de pe router creand automat a conexiune securizata WPA, mult mai sigura in comparatie cu criptarea WEP. Nu numai ca aceasta metoda este mai rapida decat realizarea setarilor uzuale de securitate, dar nici nu va fi nevoie sa tineti minte vreo parola!

 

IP QoS - alocarea eficienta a latimii de banda

Latimea de banda a conexiunii mobile este limitata. Datorita functiei IP QoS, TL-MR3020 permite utilizarea optima a latimii de banda si asigura controlul latimii de banda in situatia aglomerarii, prevenind abuzul. Atunci cand partajati conexiunea broadband mobila cu ceilalti, puteti decide cum este partajata latimea de banda in functie de cerintele dumneavoastra.

 

Usor de utilizat

TL-MR3020 poate fi instalat rapid si simplu aproape oriunde. Tot ce trebuie sa faceti este sa conectati modemul USB la router, sa cautati SSID-ul wireless pe computer si apoi sa va conectati la acesta. Utilizatorii pot fi online, navigand pe internet in cel mai scurt timp, cu ajutorul ghdului de utilizare furnizat pe CD, chiar si utilizatorii incepatori pot configura cu usurinta conexiunea wireless la internet.

Specificatii produs

 • Caracteristici generale

  Utilizare
  Home
  Porturi LAN
  1x LAN
  Porturi LAN/WAN
  10/100 Mbps
  Port LAN/WAN
  Da
  Port USB
  1x USB 2.0
  Frecventa
  2.4 GHz
  Standarde
  802.11 b/g/n
  Securitate
  64/128 bit WEP, WPA-PSK/WPA2-PSK, Wireless MAC Filtering
  Firewall
  Da
  DNS
  UPNP support
  Tip antena
  Interna
  3G
  Da
  4G
  Da
  Suport Sim
  Modem USB
  Alimentare
  5VDC/1.0A
  Dimensiuni
  74 x 67 x 22 mm
  Portabil
  Da
 • Acest produs nu are review-uri.
 • Cum notati acest produs ?
  Acordati numarul de stele corespunzator parerii dumneavoastra despre produs, urmarind explicatia din partea dreapta.
  • Excelent
   5 / 5
  • Reusit
   4 / 5
  • Mediu
   3 / 5
  • Convenabil
   2 / 5
  • Slab
   1 / 5
  *
  *
  *
  *

Ultimele produse vizitate