Packet Router wireless ASUS Mesh Lyra AC2200, 1x LAN, 3 bucati

Disponibilitate: Lipsa stoc
Termen livrare: Intreaba
Opinia cumparatorilor:
(0 review)
  • Producator: Asus
  • Garantie: 36 luni
  • Cod produs:
  • Puteti comanda acest produs:
  • Online
  • La telefon: 0372.030.470
Cards
Pret:
1.95060 ron
Nu esti hotarat ?

DESCRIERE PRODUS

Semnal Wi-Fi in fiecare colt al casei

Eliminati punctele moarte ale retelei voastre Wi-Fi si luati-va la revedere de la conexiunile lipsite de fiabilitate. ASUS Lyra ofera conexiuni Wi-Fi ultra-rapide si foarte fiabile in fiecare colt al locuintei voastre. Indiferent ca utilizati un smartphone, PC, consola de jocuri sau dispozitiv pentru crearea de case inteligente, Lyra asigura faptul ca fiecare dispozitiv va beneficia de o conexiune foarte stabila, puternica si sigura – oriunde in casa si in orice moment.

Conexiune Wi-Fi pe care va puteti baza

Indiferent ca va aflati la subsol, in gradina sau in living, va doriti ca toate dispozitivele voastre dotate cu conexiune Wi-Fi sa functioneze la parametrii optimi. Sistemul Wi-Fi pentru acoperirea intregii locuinte ASUS Lyra utilizeaza trei hub-uri wireless interconectate pentru a oferi un semnal ultra-rapid, fiabil si sigur in orice colt al locuintei voastre.

Tehnologia sa inteligenta va ofera libertatea de a va plimba oriunde prin casa, conectandu-va in permanenta si in mod automat la cea mai buna sursa de semnal.

Semnal Wi-Fi mereu stabil

ASUS Lyra va conecteaza intr-o maniera inteligenta la cea mai buna sursa de semnal si schimba in mod activ hub-ul activ, fara intreruperi, in timp ce voi va plimbati pin casa – astfel incat veti beneficia in permanenta de un semnal puternic si cursiv.

Wi-Fi, simplificat

Cu ASUS Lyra, am simplificat conexiunea Wi-Fi. Lyra creeaza o singura retea Wi-Fi pentru intreaga locuinta, astfel incat nu trebuie sa va faceti probleme legate de reteaua pe care trebuie sa o alegeti – Lyra indeplineste toate aceste operatiuni complicate in locul vostru. Acum nu trebuie sa faceti altceva decat sa va bucurati pe deplin de conexiunea voastra Wi-Fi foarte performanta!

Mai multe benzi, mai multa capacitate

Pentru a va oferi un maxim de performanta, ASUS Lyra utilizeaza trei benzi de frecvente separate. Fiecare hub utilizeaza un hub pentru a comunica cu celelalte, lasand celelalte doua benzi complet libere pentru conexiuni ultra-rapide cu dispozitivele voastre.

Antene inteligente pentru conexiuni Wi-Fi stabile

Fiecare hub Lyra dispune de patru antene inteligente integrate. Atunci cand adaugati un nou hub retelei Lyra existente, aceasta verifica puterea si calitatea semnalului pe fiecare conexiune a antenelor si le utilizeaza pe cele mai bune doua dintre acestea. Astfel, daca in retea sunt mai mult de 2 hub-uri, Lyra se va conecta in mod automat la hub-ul cu cel mai bun semnal.

Retea Wi-Fi mai rapida, pentru fiecare Hub

Design-ul cu trei antene al sistemului Lyra si tehnologia antenelor inteligente optimizeaza conexiunea dintre hub-uri, astfel incat fiecare dintre acestea primeste cel mai bun semnal Wi-Fi posibil, pentru un nivel maxim de stabilitate. Chiar si in cele mai dificile conditii, performanta pe raza extinsa a sistemului Lyra la cel mai indepartat hub este mai buna decat cea oferita de sisteme multi-hub concurente.

*Comparatie bazata pe o procedura de testare a transferului de date bi-directional in banda de 5GHz realizata de catre ASUS intr-un mediul controlat, de laborator, utilizand ASUS Lyra si un sistem rival de retea tip sita cu trei hub-uri. Hub-ul principal a fost instalat la o distanta de 50m de hub-ul principal, iar cel mai indepartat hub se afla la o distanta de 8m de hub-ul secundar.


Specificatii produs

  • Caracteristici generale

    Utilizare
    Home
    Porturi LAN
    1x LAN
    Porturi WAN
    1x WAN
    Porturi LAN/WAN
    10/100/1000 Mbps
    Frecventa
    2.4 / 5 GHz
    Viteza de transfer WI-FI
    5GHz: Up to 867Mbps
    5GHz: Up to 867Mbps
    2.4GHz: Up to 400Mbps
    Standarde
    802.11 a/b/g/n/ac
    Dual Band
    Da
    Tri Band
    Da
    Securitate
    WPA2-PSK
    Caracteristici
    Tip: Mesh
    Contine 3 piese
    IP
    IPv4, IPv6
    Dimensiuni
    149.8 x 149.8 x 49.5 mm
    Culoare
    Alb
    Continut pachet
    3 x Router
    Altele
    WPS
  • Acest produs nu are review-uri.
  • Cum notati acest produs ?
    Acordati numarul de stele corespunzator parerii dumneavoastra despre produs, urmarind explicatia din partea dreapta.
    • Excelent
      5 / 5
    • Reusit
      4 / 5
    • Mediu
      3 / 5
    • Convenabil
      2 / 5
    • Slab
      1 / 5
    *
    *
    *
    *

Ultimele produse vizitate