Microsoft Office 365 Home Premium, 1 an, 5 PC, All Languages, ESD

Disponibilitate: Stoc producator - 150 buc
Termen livrare: 24 - 48 ore
Opinia cumparatorilor:
(0 review)
  • Producator: Microsoft
  • Garantie: 99999 luni
  • Cod produs:
  • Puteti comanda acest produs:
  • Online
  • La telefon: 0372.030.470
Cards
Pret:
41503 ron
Nu esti hotarat ?

DESCRIERE PRODUS

Office 365 Home Premium 


Office 365 pentru acasă este un serviciu pe bază de abonament conceput să vă ajute pe dvs. si familia dvs. să lucrati de aproape oriunde si de pe aproape orice dispozitiv.



Office 365 pentru acasă vă permite să instalati cea mai recentă versiune completă a aplicatiilor Office pentru desktop, printre care se numără Word, Excel, PowerPoint, OneNote si Outlook, pe maximum 5 PC-uri sau sisteme Mac, pe lângă 5 tablete Windows sau dispozitive iPad – ca să puteti utiliza toate caracteristicile atât offline, cât si online. De asemenea, puteti instala Office pe mai multe smartphone-uri pentru acces usor.


Puteti partaja avantajele abonamentului, printre care se numără instalarea aplicatiilor Office complete si spatiul suplimentar de stocare online, cu alti 4 membri ai familiei. Partajarea avantajelor oferite de abonament cu membrii familiei este simplă si utilă.


Acces de pe mai multe dispozitive
Cu spatiul suplimentar de stocare online pe OneDrive oferit de Office 365 Personal, documentele si fotografiile importante vă vor însoti oriunde si vor fi întotdeauna actualizate, indiferent dacă le creati, le editati sau le partajati de pe PC, de pe sistem Mac, de pe iPad, de pe tabletă Windows sau de pe smartphone.
Office 365 si OneDrive vă sincronizează fisierele pe toate dispozitivele. Puteti partaja fisierele, oricât de mari ar fi, cu un singur clic, fie trimitând destinatarului un link către un fisier, fie publicând linkul pe Facebook.


Avantaje excelente pentru abonament


Pe lângă spatiul de 1 TB de stocare online pe OneDrive pentru fiecare utilizator (pentru maximum 5 utilizatori), abonamentul include si alte servicii, precum cele 60 de minute cu Skype pe lună pentru apeluri către numere de telefon mobile din 8 tări si numere de telefon fixe din peste 60 de tări si asistentă tehnică fără costuri suplimentare.
Serviciile Office 365 sunt îmbunătătite permanent si primiti automat cele mai recente îmbunătătiri în cadrul abonamentului.


Aplicatii Office incluse 

Aveti întotdeauna cele mai recente versiuni de Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher si Access si vă puteti nota ideile în functie de cum lucrati mai bine, utilizând tastatura, creionul digital sau ecranul tactil.

Office pe mai multe dispozitive

Instalati aplicatiile Office pe maximum 5 PC-uri sau sisteme Mac si 5 tablete Windows sau dispozitive iPad. De asemenea, vă puteti bucura de acces usor la documente cu aplicatiile Office Mobile pentru telefoane iPhone®, Android si Windows Phone.
 

Office pentru întreaga familie


Partajati avantajele abonamentului, printre care se numără instalarea simplă pe dispozitive si spatiul suplimentar de stocare online, cu până la 4 membri ai familiei.

Spatiu suplimentar de 1 TB de stocare online pe OneDrive

Obtineti spatiu suplimentar de 1 TB de stocare online pentru fiecare utilizator, pentru maximum 5 utilizatori. Utilizati spatiul suplimentar de 1 TB de stocare online pentru documente, fotografii si videoclipuri, ca să le puteti edita si partaja de oriunde v-ati afla.
 

60 de minute internationale cu Skype pe lună pentru apeluri către peste 60 de tări.


Apelati numere de telefon mobile din 8 tări si numere de telefon fixe din peste 60 de tări cu cele 60 de minute internationale cu Skype pe lună. Utilizati minutele internationale cu Skype de pe orice dispozitiv pe care aveti instalat Skype, de la telefonul mobil la tabletă, televizor sau alt dispozitiv.
 

Actualizare permanentă
 

Cu un abonament Office 365 pentru acasă activ, scăpati definitiv de grija upgrade-ului pentru Office, având întotdeauna acces la cele mai recente aplicatii, caracteristici si servicii Office.


Electronic Software Delivery (ESD) reprezinta livrarea securizata a codului de produs in mod direct catre consumator si micile intreprinderi prin partenerii Microsoft.

-PIN-ul, cheia de activare, token-ul, continutul sau bitii sunt  livrati printr-un sistem de livrare digital securizat!
-Cheia este utilizabila din momentul primirii emailului de confirmare. Puteti  downloada sau activa produsul imediat – 24/7
-Fara CD-uri, cutii sau alte hartii.


Specificatii produs

  • General

    Mod Comercializare
    Electronic
    Licentiere
    Subscriptie pe 1 an
    Numar utilizatori
    5
    Editie
    Office 365 Home
    An lansare
    2013
    Limba
    Engleza, Romana, Multi
    Transferabila
    Da
    Aplicabilitate
    PC
    Compatibilitate OS
    Windows 7
    Windows 8
    Aplicatii incluse
    Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access
    Utilizare
    Home
    Observatii
    ESD inseamna Electronic Software Delivery (livrarea securizata a codului de produs in mod direct catre consumator si micile intreprinderi prin partenerii Microsoft).
    FPP/Retail inseamna ca puteti muta licenta de pe un PC pe altul si ca nu sunteti obligat sa cumparati Windows-ul pe aceeasi factura cu PC-ul
    Aceasta versiunea ESD combina aceste doua elemente astfel: este FPP (modul de licentiere- se poate muta de pe un PC pe altul), dar si electronic (modul de livrare – pentru ca nu primiti un pachet fizic).
  • Acest produs nu are review-uri.
  • Cum notati acest produs ?
    Acordati numarul de stele corespunzator parerii dumneavoastra despre produs, urmarind explicatia din partea dreapta.
    • Excelent
      5 / 5
    • Reusit
      4 / 5
    • Mediu
      3 / 5
    • Convenabil
      2 / 5
    • Slab
      1 / 5
    *
    *
    *
    *

Ultimele produse vizitate