Bratara fitness Garmin Vivosmart 4, Black

Disponibilitate: Lipsa stoc
Termen livrare: Intreaba
Opinia cumparatorilor:
(0 review)
  • Producator: GARMIN
  • Garantie: 24 luni
  • Cod produs:
  • Puteti comanda acest produs:
  • Online
  • La telefon: 0372.030.470
Cards
Pret:
73379 ron
Nu esti hotarat ?

DESCRIERE PRODUS

Accentuati-va stilul in timp ce va imbunatatiti conditia fizica cu tracker-ul nostru de activitate vívosmart 4. Acest accesoriu subtire, potrivit pentru inot, dispune de numeroase functii de fitness si wellness care va vor ajuta sa profitati de un stil de viata mai activ si mai sanatos. Un senzor Pulse Ox la incheietura mainii va permite sa estimati saturatia oxigenului din sange in timpul somnului sau puteti verifica nivelurile de oxigen oricand pe parcursul zilei. Acest dispozitiv monitorizeaza si pulsul la incheietura si include instrumente utile, precum monitorizarea stresului pe durata intregii zile, cronometru al exercitiilor de relaxare prin respiratie si citiri ale VO2 max. In plus, monitorul de energie Body Battery va ajuta sa constientizati cand sunteti pregatit pentru a fi activ si cand aveti nevoie de odihna. Sigur pentru bazin sau sub dus, vívosmart 4 va mentine in activitate cu pana la 7 zile de autonomie a bateriei - in timp ce notificarile inteligente cu vibratii va ajuta sa ramaneti conectat atunci cand sunteti in deplasare (cu conectare la un smartphone compatibil).
 
Design elegant
Acest tracker subtire cu curea pentru incheietura, disponibil in culori multiple, va completeaza stilul cu un design aparte, accente metalice si un afisaj luminos usor de citit. Afisajul se activeaza doar atunci cand aveti nevoie de el. Atunci cand este pornit, se regleaza automat la nivelurile de lumina ambientala, fiind vizibil chiar si in lumina puternica a soarelui. Indiferent daca mergeti la birou, la sala, la bazin sau oriunde intre acestea, vívosmart 4 se potriveste perfect pentru stilul dvs. de viata.
 
Pulse Ox la incheietura dvs.
Senzorul Pulse Ox al dispozitivului vívosmart 4 estimeaza nivelul de saturatie a oxigenului din sange. Masurarile Pulse Ox depind de mai multi factori, printre care se numara sanatatea dvs. generala si conditia fizica. Verificarea valorii Pulse Ox poate contribui la estimarea modului in care organismul dvs. absoarbe oxigenul. Activati functia pentru a masura SpO2 pe durata noptii sau utilizati-o pentru a verifica oricand valorile si a afla mai multe despre organismul dvs.
 
Monitorizarea avansata a somnului
Somnul este important pentru starea dvs. generala de sanatate si de bine, cat si pentru performantele fizice. Pentru a va face o idee despre modul in care dormiti, vívosmart 4 monitorizeaza fazele de somn usor, profund si REM, impreuna cu miscarea pe parcursul noptii. Pentru informatii suplimentare, activati functia Pulse Ox pentru a verifica nivelul de oxigen din sange in timpul somnului. La trezire, puteti verifica usor si compara statisticile legate de somn in aplicatia mobila Garmin Connect™.
 
Optimizati energia organismului dvs.
Monitorul de energie Body Battery al vívosmart 4 utilizeaza o combinatie de date privind stresul, variatiile pulsului (HRV), somnul si activitatile pentru a masura rezerva de energie a corpului dvs. in orice moment, astfel incat sa va puteti planifica ziua cu optimizarea timpilor de activitate si repaus. Un numar mai mare indica faptul ca sunteti pregatit sa fiti activ, iar un numar mai mic sugereaza faptul ca este posibil sa aveti nevoie de repaus si relaxare inainte de a initia antrenamentele. Body Battery va poate ajuta, de asemenea, sa intelegeti tiparele de-a lungul saptamanilor dvs. si modul in care zilele anterioare au influentat modul in care va simtiti astazi.
 
Monitorizarea nivelului de stres pe tot parcursul zilei
Cel mai probabil aveti parte de stres la un moment dat in timpul zilei, dar la ce nivel? Dispozitivul dvs. vívosmart 4 va informeaza atunci cand aveti o zi calma, echilibrata, stresanta sau de nivel intermediar. Prin monitorizarea HRV (intervalul de timp intre bataile pulsului), vívosmart 4 poate calcula si afisa nivelul dvs. de stres. Exista, de asemenea, functia optionala „Memento de relaxare”, pe care o puteti activa in aplicatia Garmin Connect. Daca nivelul de stres este ridicat pe parcursul zilei, aceasta va declansa o alerta cu vibratii pe incheietura mainii si va afisa un mesaj („Luati o mica pauza de relaxare?”) pentru a va anunta ca este momentul sa va relaxati. Utilizati cronometrul exercitiilor de relaxare prin respiratie, care va ghideaza la abordarea tehnicii de respiratie in patru timpi.
 
Monitorizati viata dvs. activa
Dispozitivul dvs. vívosmart 4 va intampina in fiecare zi cu un obiectiv de pasi personalizat. Apoi va monitorizeaza si afiseaza progresul. Pe langa pasi, functiile acestuia de monitorizare a activitatii includ numarul de etaje urcate, caloriile arse, minutele de activitate intensa si altele. Veti vedea, de asemenea, o bara de miscare si veti primi alerte prin vibratii pentru a va reaminti cand este timpul sa va ridicati si sa faceti miscare.
 
Monitorizati antrenamentele
Puteti utiliza cronometrele de activitate preincarcate pentru a va monitoriza timpii exercitiilor si altele. Cand efectuati o activitate de antrenament de forta, dispozitivul va inregistra exercitiile, repetitiile si seturile, impreuna cu durata de efort si de odihna, asa ca va puteti lasa carnetelul acasa. Daca uitati sa porniti cronometrul, functia Move IQ® a vívosmart 4 va detecta automat exercitii precum mersul pe jos, inotul, ciclismul si antrenamentul pe bicicleta eliptica si va incepe chiar cronometrarea anumitor activitati. Dupa ce terminati, activitatile dvs. sunt transmise catre Garmin Connect, comunitatea noastra online, unde puteti revizui, edita si partaja activitatile cu contactele si prietenii dvs.
 
Monitorizarea zilnica a valorilor fitness si wellness
Folosind datele privind pulsul Elevate™ colectate de la incheietura dvs., vívosmart 4 poate - cu o estimare a VO2 max. - sa va ofere o imagine a nivelului dvs. curent de fitness. In general, pe masura ce conditia dvs. fizica creste, acelasi lucru se intampla cu VO2 max. Pe baza VO2 max., vívosmart 4 poate estima, de asemenea, varsta dvs. in functie de nivelul de fitness, o statistica ce poate fi redusa in timp prin exercitii si efort sustinut. Pentru a avea mai multe informatii, vívosmart 4 va va notifica daca pulsul dvs. creste in mod neasteptat peste un prag setat. Daca sunteti inactiv timp de peste 10 minute si pulsul ramane peste pragul stabilit, veti primi o alerta.
 
Ramaneti conectati
Cu tracker-ul vívosmart 4 la incheietura mainii, nu trebuie sa alegeti intre a ramane conectat si a ramane activ. Verificati prognoza meteo, controlati muzica, primiti notificari inteligente, gasiti-va telefonul, raspundeti chiar cu mesaje text presetate (doar pentru Android) si accesati notificarile de pe retelele de socializare pe afisajul tracker-ului dvs., in timp ce smartphone-ul dvs. ramane ascuns.
 
Partajati si participati la competitii
Urmarirea activitatilor si a reusitelor este usoara cu vívosmart 4. Tracker-ul dvs. se sincronizeaza automat cu comunitatea online Garmin Connect, unde puteti sa verificati progresele realizate, sa va alaturati competitiilor, sa castigati ecusoane si chiar sa partajati date prin retelele de socializare. Garmin Connect este gratuita si disponibila pe web sau pe smartphone, prin aplicatia Garmin Connect.
Bratara fitness Garmin Vivosmart 4, Small/Medium, Gray/Silver
 
Monitorizati activitatile de wellness si fitness cu stil
- Tracker-ul de activitate inteligent si subtire1 combina designul modern cu accente metalice elegante cu un afisaj luminos usor de citit;
- Include monitorizare avansata a somnului in faze REM si poate masura nivelurile de saturatie a oxigenului din sange pe durata noptii cu senzorul la incheietura mainii Pulse Ox2;
- Instrumentele de monitorizare a sanatatii si de fitness includ pulsul masurat la incheietura mainii,3 monitorizarea stresului pe durata intregii zile, cronometrul exercitiilor de relaxare prin respiratie, VO2 max, monitorul de energie Body Battery si altele;
- Cronometre de activitate cu functii dedicate pentru mers pe jos, alergat, antrenament de forta, yoga, inot in bazin si altele;
- Alerte prin vibratii pentru toate notificarile, inclusiv apeluri, mesaje text si altele (raspunsuri text disponibile pentru utilizatorii de dispozitive Android);
- Durata de viata a bateriei se muleaza pe ritmul dvs.; bateria dureaza pana la 7 zile (fara monitorizarea somnului Pulse Ox) si este sigur pentru inot si sub dus.

Specificatii produs

  • General

    Model
    Vivosmart 4
    Recomandat pentru inot
    Da
    Material bratara
    Silicon
    Detalii certificare
    Rezistenta la apa
    Dimensiuni
    15 x 10.5 x 197 mm
    Greutate
    16.5 g
    Culoare
    Negru
    Sistem de operare
    Proprietar
    Compatibilitate
    Android
    iOS
    Circumferinta incheieturii
    Small - Medium: 122 x 188 mm
  • Display

    Tip Display
    OLED
    Touchscreen
    Da
    Capacitive
    Da
    Rezolutie
    128 x 48 pixeli
  • Conectivitate

    Bluetooth
    Da, SMART si ANT+
  • Acumulator

    Autonomie
    (fara monitorizarea repausului cu Pulse Ox) pana la 168 ore
  • Senzori

    Accelerometru
    Da
    Altimetru
    Da
    Lumina
    Da
    Ritm cardiac
    Da
    V02 max
    Da
  • Functii

    Notificari
    Da
    Vibratii
    Da
    Alte functii
    Somn
    Viteza
    Respiratia
    Ritm cardiac
    Calorii arse
    Cronometru
    Temporizator
    Distanta parcursa
    Cautare ceas
    Localizare telefon
    Telecomanda VIRB
    Comenzi pentru muzica
    Compatibil cu Garmin Connect mobile
    Raspuns prin mesaj text/respingere apel telefonic prin mesaj text (doar Android)
  • Acest produs nu are review-uri.
  • Cum notati acest produs ?
    Acordati numarul de stele corespunzator parerii dumneavoastra despre produs, urmarind explicatia din partea dreapta.
    • Excelent
      5 / 5
    • Reusit
      4 / 5
    • Mediu
      3 / 5
    • Convenabil
      2 / 5
    • Slab
      1 / 5
    *
    *
    *
    *

Ultimele produse vizitate